Superliga-nedrykkere henter ung målmand i 2. division

Superliga-nedrykkerne Viborg FF har skrevet kontrakt med 22-årige Simon Enevoldsen, som er hentet på en fri transfer i 2. divisionsklubben Jammerbugt FC.

Michal Peskovic, litauiske Emilijus Zubas og Kevin Ray Mendoza har alle sagt farvel til Superliga-nedrykkerne Viborg FF. Derfor har de grønblusede været uden nogle målmænd i truppen i en lille periode.

Nu er én ny målmand dog fundet. Viborg bekræfter, at man har opsnappet talentfulde Simon Enevoldsen i 2. division, hvor han i de seneste sæsoner har vogtet buret i Jammerbugt FC.

– Vi synes, at Simon er en meget spændende målmand, som helt sikkert vil være en rigtig god backup, og som vil give en førstemålmand masser af god konkurrence. Han er en seriøs fyr, og han vil arbejde hårdt hver dag, så vi glæder os til, at han bliver en del af truppen, siger sportsdirektør Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

– Jeg ser det klart som et spring op for mig. Jeg har de seneste år primært spillet i 2. division med Jammerbugt FC, og har nu søgt nye udfordringer i et mere professionelt setup, hvor fodbolden er folks levebrød. Så jeg glæder mig utrolig meget til at prøve mig af på et højere niveau, siger Simon Enevoldsen.

22-årige Simon Enevoldsen er i øvrigt bror til AaB’eren Thomas Enevoldsen.

In this article