Talent forlænger med AC Horsens

19-årige Niclas Balleby fortsætter sin karriere i AC Horsens. Det bekræfter klubben tirsdag i en pressemeddelelse. 

Niclas Balleby skal stadig være en del af AC Horsens, når man indleder jagten på at komme tilbage til Superligaen. Midtbanespilleren har forlænget sin aftale med 1. divisionsklubben, så den nu løber frem til sommeren 2015.

Balleby, der har spillet i klubben siden ungdomsårene, har optrådt seks gange for Horsens’ førstehold, og med kontraktforlængelsen ser det altså ud til, at vi kommer til at se mere til talentet i fremtiden.

– Vi er sindssyg glade for, at vi har forlænget aftalen med Niclas Balleby, for vi har brug for kontinuitet, og han har nogle færdigheder, vi forventer os meget af. Kontraktforlængelsen er et kæmpe cadeau til vores ungdomstrænere, der gør en forskel for klubben og også vil gøre det i fremtiden, for Niclas Balleby er kun en af mange unge, spændende spillere på vej frem, lyder det fra cheftræner Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Balleby selv er også yderst tilfreds med aftalen. Han håber, at han kan bringe sig endnu tættere på fast spilletid i Horsens.

– Jeg er utrolig glad for den tillid, klubben viser mig, og jeg er meget stolt over den udvikling, jeg har været igennem spillemæssigt og personligt i det seneste år. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Bo Henriksen, og min ambition er at udvikle mig spillemæssigt og personligt det kommende år, så jeg via mine præstationer kommer tættere på startopstillingen hver eneste weekend, siger han.

Balleby debuterede for Horsens’ førstehold i foråret, da han blev skiftet ind i pokalturneringens anden semifinale mod AaB.

In this article