U/19-stjerne har revet korsbåndet over

FCK u/19- og u/19-landsholdets anfører, Mikkel Wohlgemuth, har revet sit korsbånd over igen, og ventes at være ude i lang tid. 

En ellers så flot sæson, slutter på den mest tragiske måde for midtbanetalentet, Mikkel Wohlgemuth. Den 18-årige midtbanespiller, som fylder 19 i morgen, rev i u/19-landskampen mod Tyskland sit korsbånd over.

– Jeg var i en duel, og så da jeg skulle vende sagde det knæk, siger Wohlgemuth til D’ BOLD.

Wohlgemuth har været fast mand for FCK’s u/19-hold, som havde stor succes i UEFA Youth League, spillet fast på det danske u/19-landshold, hvor han nu også er anfører, og flere gange været på bænken for FCK’s Superliga-hold, dog uden at komme på banen. Og med alt den succes i denne sæson, var der virkelig intet der tydede på noget skulle gå i den anden retning. FCK-spilleren var knust da vi snakkede med ham, og det var ikke mange ord vi fik ud af den talentfulde dansker.

– Det er helt ufatteligt, sagde han og fortsatte:

– Det er virkelig en hård omgang at skulle igennem igen, slutter Wohlgemuth til dbold.dk.

Det er endnu uvist, hvor lang tid skaden holder ham ude, men det er helt sikkert at vi snakker måneder. Korsbåndet er blandt andet, hvad der før har plaget Danmarks – måske – mest uheldige fodboldspiller, Leon Andreasen.

In this article