Ung OB’er: Giv mig chancen

Topscoreren for OB’s u19-hold, Mads Raben har et håb om, at klubben vil give ham chancen i Superligaen efter afgangen af Mos Abdellaoue og Morten Skoubo.

Morten Skoubo og Mos Abdellaoue har begge kontraktudløb denne sommer, hvilket muligvis kan skabe plads til unge Mads Raben på førsteholdet. u19-spilleren håber at det kan blive fra sommeren af.

– Der er ingen tvivl om at som situationen er nu at OB kun har en angriber i (Darko reg.) Bodul, så jeg går da og tænker på det at det allerede kan blive til sommer.

Mads Raben fik sin Superliga-debut som bare 16-årige, men indrømmer at han ikke udnyttede sin chance.

– Dengang var jeg kun 16, det er en tidlig alder, jeg har skulle bygge en del af på fyssisk, for at kunne være med og det er det jeg har fået af vide af Troels og de andre omkring holdet, at det er en af de parameter jeg skulle rykke mig på før det er aktuelt, og forsætter:

– Nogle gange kan man tænke at det kunne jeg have gjort bedre selv, men det er de små parameter der lige skal færdiggøres inden jeg rykker helt op.

Mads Raben er den næstyngste Superliga-debutant, han var 16 år og 74 dage. Den yngste er Kenneth Zohore, som fik debut for FCK, som 16 årige og 35 dage.

In this article