Unge talenter ude af Silkeborg-guldfest

Silkeborg har inviteret byen til guldfest når man pinsemandag spiller sidste kamp i sæsonen hjemme mod Lyngby. I truppen er dog ikke plads til Jens Martin Gammelby og Robert Skov.

Silkeborggenserne rykkede søndag endegyldigt op i Superligaen da Vendsyssel FF’s appel blev afvist. Det gør at man også holder en solid guldfest i sidste spillerunde hvor man hjemme tager imod Lyngby.

Men der er dog ikke blevet plads til to af klubbens allerstørste talenter. Forsvarsspilleren Jens Martin Gammelby og angriberen Robert Skov er begge gledet ud af truppen til mandagens kamp. Skov er ude til trods for at han lavede to vidunderlige mål da u/19-holdet lørdag vandt med 3-0 over Thisted. Ud over de to spillere er Sune Kiilerich også ude af truppen.

Guldfesten kan dog også ende med at blive meget vemodig da det er Christian Holst’s sidste kamp i Silkeborg-trøjen.

Kampen starter mandag klokken 16:00

In this article