Wieghorst vil beholde U21-landsholdsspiller

Morten Wieghorst ønsker at tilbyde AGF’s U21-landsholdsspiller Jens Jønsson en ny kontrakt.

Jens Jønsson har i hele sin seniorkarriere været tro med AGF i klubbens både op- og nedture. U21-landsholdsspilleren er en spiller med potentiale, og er på Fredensvang kendt som lidt af en altmuligmand.

Ved udgangen af 2014 udløber midtbanesliderens kontrakt med aarhusianerne. Men ifølge træner Morten Wieghorst agter man at beholde Jens Jønsson.

– Jeg vil gerne beholde Jens. Han er en ung spiller med et stort potentiale, som gerne vil spille for klubben. Han er stadig på kontrakt i et halvt år endnu, men vi skal have en snak med ham og hans agent, siger Wieghorst til Aarhus Stiftstidende.

Jens Jønsson ønsker også selv at forlænge med AGF. Dog kun hvis det bliver med en fremtidig rolle på midtbanen.

– Jeg har haft en samtale med Morten og han har sagt, at han gerne vil have mig i klubben. Så nu må vi se om vi kan finde frem til en aftale. For mig er det alfa omega, at jeg kommer til at spille på midtbanen ellers vil jeg ikke være her, siger U21-landsholdsspilleren til avisen.

Jønsson er dog også klar over, at et år hos AGF i 1. division kan koste ham pladsen på U21-landsholdet.

– Det er med i tankerne. Det vil blive svært at bringe sig selv i betragtning til holdet, hvis jeg spiller i den næstbedste række. Det er lidt ærgerligt, for jeg vil rigtig gerne spille med. Især nu hvor vi også ligger godt til i vores kvalifikationspulje.

– Der er ikke én bestemt ting, der afgører mit valg. Det skal være hele pakken, der er skal passe sammen. Hvis det koster mig pladsen på U21, så er det sådan det er, siger Jønsson.

Jens Jønsson har spillet otte kampe på U21-landsholdet og scoret et mål.

In this article