Fem skarpe til Pryts: Jeg er ikke sikker på at starte inde

Brøndby-keeperen Jacob Pryts Larsen er ikke sikker på at starte i kassen imod Norge. Vi stillede fem af de skarpe til den talentfulde målmand.

Han står normalt i Brøndby IF, men tirsdag var en helt speciel dag for den unge målmand Jacob Pryts Larsen. Det var nemlig landsholdsdebut for knægten, og derfor fik han fem skarpe spørgsmål som han kun måtte svare ja eller nej på i første omgang. Svarene er markeret med fed skrift.

Du var nervøs over debuten i dag? – JA
Du var overrasket over hvor lidt Færøerne bød ind med i dag? – JADu gik ind til kampen og var lykkelig hvis du holdte nullet? – JA
Du er meget tilfreds med danskernes indsats mod Færøerne? – NEJ
Du starter mod Norge. Ja eller nej? – NEJ

Pryts var ligesom de andre danskere heller ikke tilfreds med den indsats danskerne havde lagt for dagen. “Jeg føler ikke at vi spiller hurtigt nok, og vi spiller ikke op til det spil som jeg ved at vi kan spille på det her hold. Vi spiller for langsomt og dribler for meget”

Og det kan godt være at færingerne bliver noteret som værende det dårligste hold i turneringen, men Pryts havde alligevel regnet med mere modstand. “Jeg talte ikke en eneste gang hvor jeg reddede bolden med hænderne, og det er jeg meget overrasket over. De kom kun for at spille på dødbolde, og det lykkedes så heller ikke for dem. Så det var for mig stort overraskende.” Derefter giver han en god sjat kredit til sit forsvar som ifølge keeperen havde stået eksemplarisk, og gav dem stor ros for kommunikationen i forsvaret.

Jacob Pryts Larsen var ikke selv overbevist om at han ville starte inde, og at han ikke bevidst gik efter at slå den anden målmand (Oscar Hedvall) af. Igen ligger han stor vægt på sammenholdet i truppen, og at den bedste mand skal stå kampen.

 

In this article