Ærgerlig landstræner tilfreds med spillet

Den danske landstræner, Jan Michaelsen, var ærgerlig over Danmark ikke kom i finalen, men var godt tilfreds med præstationen. 

Efter det danske U17-landshold spillede 0-0 mod Norge i gruppefinalen ved Open Nordic Tournament, var Jan Michaelsen en ærgerlig herre. Landstræneren så dog med positive øjne på præstationen.

– Det var skidt i forhold til, at vi skulle vinde for at komme i finalen, og da det var vores helt klare målsætning, så er det ærgerligt, men jeg er ikke skuffet over præstationen, siger han til dbold.dk, og indrømmer at de var heldige med ikke at lukke mål ind:

– Vi var heldige i dag, for de har to chancer, som med lidt uheld ville været gået ind. Men jeg er tilfreds med, at vi holder dem relativt godt væk fra chancer. Vi åbner så lidt op, og så bliver det en meget åben kamp, fordi vi skal op og vinde, men det vidste vi jo godt på forhånd.

En anden ting de godt vidste på forhånd, var at spillet til tider havde været for individuelt, men det havde danskerne rettet op på i dag.

– I dag var drengene dygtigere til at bruge hinanden. Noget af det jeg kritiserede dem for tidligere var, at det blev lidt individuelt. I dag havde vi en god balance og kom frem til en del chancer i mod en bedre modstander vi har mødt tidligere, siger Michaelsen og fortsætter:

– Vi blev bedre til at holde en balance og holde momentum i længere tid, og undgik for mange unødvendige boldtab. Det var ikke perfekt, men jeg synes vi tog nogen skridt i dag i forhold til den måde vi vil spille på, og i forhold til at bruge spillernes kompetencer.

Michaelsen ærgrer sig dog over de brændte chancer i den anden ende, og mener stadig, der er noget at arbejde med.

– Vi har fire store chancer, og der skal vi selvfølgelig score et mål, så det er noget med at bevidstgøre drengene om, at når vi har en chance, så er det der vi skal slå til.

Landstræneren mener dog trætheden spillede meget ind efter tre kampe på fire dage:

– Der er meget træthed i det. Spillerne har givet alt i de her tre kampe på meget kort tid.

I morgen har spillerne hviledag, og så skal der lades op til bronzekampen på lørdag.

In this article