16-årig i Superliga-trup

Monster-talentet, Nikolai Laursen, har skrevet under på en toårig kontrakt med Brøndby IF. 

Brøndby har igennem de seneste år været ret ‘uheldige’ med at miste deres største talenter meget tidligt. Tænk i den forbindelse blot på Patrick Olsen (Inter), Pierre Emile-Højbjerg (Bayern München) og Andreas Christensen (Chelsea). Nu lader det dog til, at man på Vestegnen har fået øjnene op for, hvor meget talentmateriale man de seneste år har mistet, og i den forbindelse har man hevet den blot 16-årige Nikolai med op i førsteholdstruppen på en kontrakt gældende for de næste to år. Dette meddeler klubben på deres Twitter.

Nikolai Laursen menes at være et af de største angrebstalenter der har sat sine fødder på Vestegnen og hans kvaliteter er da heller ikke gået ubemærket hen i det internationale fodboldmiljø. Således har der været interesse fra Bayern München, der formentlig har fået et ekstra godt øje til Brøndby’s ungdom efter indkøbet af Pierre.

I denne omgang lykkedes det dog Brøndby, at holde fast på et talent. Kan de mon få glæde af den træfsikre angriber de næste to år?

In this article