AaB får Mathias Thrane

AaB har skrevet en toårig lang kontrakt med Mathias Thrane fra Hellerup IK fra 2. division.

Aalborg BK har i den seneste tid testet den unge Mathias Thrane, der i den forgangne sæson spillede for 2. divisionsklubben Hellerup IK.

AaB har været så tilfredse med 20-årige Thrane, at de nu har skrevet under med spilleren med en toårig lang kontrakt. Og AaBs sportschef, Allan Gaarde, ser meget fremtidspotentiale i den unge midtbanespiller.

– Mathias har vist sig godt frem, og vi har været imponerede over, hvordan han både i kamp og træning har holdt højt niveau. Han er en spilintelligent spiller med stort udviklingspotentiale, og det glæder os, at vi er blevet enige om en aftale, som i første omgang er med til at sikre bredden i vores trup, siger Gaarde til klubbens hjemmeside.

Thrane scorede hele 11 mål for HIK sidste sæson.

In this article