Agent: Mangler interessante bud på Conboy og Rieks

Søren Rieks og Kevin Conboy er stadig på kontrakt i Nijmegen, men efter klubbens nedrykning, har de begge indikeret at de vil finde en ny klub. Deres agent siger at interessen er fin, men at der mangler nogle rigtig interessante bud.

Søren Rieks og Kevin Conboy er rykket med Nijmegen ned i Jupiler League, og vil nu gerne prøve at finde en anden arbejdsgiver.

Dog er intet endnu sket, og Rieks og Conboy var begge med fra start, da Nijmegen lørdag tabte 1-0 til Sociedad i en træningskamp.

– De er jo ansat af Nijmegen, så de møder selvfølgelig ind på arbejde og deltager, siger den danske duos agent Gulli Tomasson til bold.dk og tilføjer:

– Der er fin interesse for dem begge stadigvæk, men endnu har der ikke været noget, der har været interessant nok. Og det er heller ikke særlig tæt på, som det ser ud lige nu.

– Men det kan gå hurtigt. Det er set tidligere, at det ikke har været tæt på, og dagen efter er et salg på plads. Det kan gå hurtigt, men det kan også komme til at tage lidt tid, for tingene skal hænge sammen både for klubben og spillerne.

Agenten understreger, at tingene skal hænge samme for alle parter, inden et salg kan komme på tale, men det er ikke fordi Nijmegen er urimelige i sine krav.

– Nej, vi har hele tiden haft det fint med Nijmegen. De er klar til at sælge, hvis det rigtige tilbud kommer, siger Tomasson.

Nijmegen endte næstsidst i Æresdivisionen i forgangne sæson.

In this article