AGF-talent får specialtræning med Wieghorst

AGF

Den unge angriber Oscar Scott Carl får speciel afslutningstræning med cheftræner Morten Wieghorst i AGF.

Under tirsdagens træning på Fredensvang gav AGF’s cheftræner Morten Wieghorst en af de unge angribere en fin gestus. Efter træningen trak den tidligere Swansea-assistent U19-angriberen Oscar Scott Carl alene træning, hvor det gjaldt om at sætte læderbolden i kassen.

– Det er virkelig fedt at træne med holdet, men også at få skudtræning med Morten. Bare det at han trækker mig til side, er jeg glad for, siger unge Oscar Scott Carl til Århus Stiftstidende og fortsætter:

– Det er selvfølgelig nogle store drenge, og tempoet er en del højere, end jeg er vant til, men jeg føler også, at jeg løfter mit eget spil, og på sigt er jeg sikker på, at jeg kan være med på det her niveau. Målet er også klart, at jeg skal være en fast del af førsteholdstruppen. Nu skal jeg først lige finde min plads, holde mig skadesfri, og så må vi se, hvad der sker. Jeg vil bare være så meget med som overhovedet muligt, siger den unge AGF’er.

In this article