Boilesen: Har ondt af Fischer

Ajax-backen Nicolai Boilesen føler med holdkammerat Viktor Fischer, som netop nu er i samme skadeshelvede, som Boilesen selv tidligere har oplevet.

Viktor Fischer har i løbet af hele 2014 været ude på sidelinjen, og ifølge Ajax-træner Frank de Boer, så kommer Fischers skade til at holde ham fra grønsværen helt frem til 2015. Holdkammerat Nicolai Boilesen er ked af det på Fischers vegne, da han selv udmærket godt ved, hvordan det er at være langtidsskadet.

Derfor er det vigtigt for Boilesen at hjælpe og støtte sin holdkammerat.

– Selvfølgelig har jeg ondt af Fischer. Jeg er meget ked af det på hans vegne. Viktor har nu haft noget tid til at indse, at skaden vil tage lang tid at komme sig over, og det er altid begyndelsen, der er sværest, siger Nicolai Boilesen til Ajax Life og fortsætter:

– Jeg har talt med Viktor, og det er meget svært for ham. Hvis Viktor har brug for noget, ved han, at han altid kan komme til mig. Viktor skal sørge for at snakke en masse med de personer, han holder af, og hvis han har nogle problemer, skal han sige det med det samme. Det kan være ensomt at træne hver dag på egen hånd i et fremmed land.

– Danmark er tæt på, men i sådan en situation føles det langt væk. Du kan ikke bare flyve frem og tilbage. Jeg er sikker på, at Viktor kommer stærkere ud af det her, siger Nicolai Boilesen.

Viktor Fischer var sidst i kamp for Ajax, da de i februar vandt 4-0 over AZ Alkmaar. Det var netop i denne kamp, at Fischer blev skadet.

In this article