Byttehandel: Juventus sender Sørensen til Udinese

Juventus har ofret Frederik Sørensen i bestræbelserne på at sikre sig Udineses argentinske midtbanespiller, Roberto Pereyra.

Juventus har længe ledt efter en måde, hvorpå man kan skippe danske Frederik Sørensen videre. Lazio og Palermo har været nævnt som nye mulige destinationer for danskeren, men nu ser en helt tredje Serie A-klub ud til at løbe med Sørensen.

Det velorienterede medie Gianlucadimarzio.com skriver, at Juventus sender Frederik Sørensen til Udine i den nordøstligste krog af Italien i et led, for at få Udinese-profilen Roberto Pereyra den anden vej.

I første omgang er der tale om, at Juventus betaler små 11 mio. kr. for at leje Pereyra i en sæson, og altså sender Frederik Sørensen den anden vej, hvorefter prisen for få ham permanent er 82 mio. kr. Derudover får Udinese lov at vælge én imellem tre af Juve’s opcomming ‘youngsters’.

Mediet skriver, at de to klubber er tæt på at nå til enighed om en aftale og, at den altså kan sende danske Frederik Sørensen til Udinese.

In this article