D’ BOLD søger journalisthjælp

D’ BOLD er en spændende fremadskridende projekt, der udelukkende køres af teenagere. De deler en fælles drøm om at blive sportsjournalister. Det er dog bare ikke sådan lige, at blive journalist – det kender du måske selv? Derfor søger vi en journaliststuderende- eller uddannet journalist til hjælp med forbedring af artikler, feedback, råd og vejledning samt tips og tricks.

Som du nok ved, er målet med D’ BOLD, at lave en massiv dækning af danske fodboldspillere i udlandet, og derudover give et overblik over hvilke danske talenter, der er på vej frem herhjemme. Vi ønsker at bygge videre på hjemmesiden, og derfor søges der altid nye skribenter, der virkelig brænder for at skrive om verdens mest populære sport, fodbold. Disse skribenter har brug for, at lære, de har brug for feedback, og har brug for at få erfaring. Den bedste måde at få det, er ved, at få det fra en i gamet. Derfor håber vi, du vil ofre lidt tid på os, og hjælpe vores ene journalist med feedback!

Her følger lidt løse krav til dig:

  • Du skal være journaliststuderende eller uddannet
  • Du skal have en være glad for at hjælpe folk, give feedback, rose og tør sige din mening
  • Du skal have lyst til at bruge din fritid på at give feedback – frivilligt. Og ikke mindst have lysten til at tage del i et konstant fremadskridende fodboldprojekt med store ambitioner.
  • Du skal være nysgerrig og kreativ. Få din hjælp ud til skribenterne på en god måde, så de tager læring af det.

Lyder det som noget for dig? Skriv en mail til os med dit navn og lidt information omkring dig selv, hvorfor du gerne vil være med i projektet. Du kan sende din ansøgning til os på: kontakt@dbold.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

– D’ BOLD-redaktionen

In this article