Dansk midtbanemotor: Vores gameplan lykkedes

Danmark tog mandag et stik imod en finaleplads i Open Nordic 2014. Målscoreren Mark Brink mener blandt andet at holdet fulgte gameplanen, og at det var medvirkende til sejren.

Danskerne var mandag for første gang i kamp på hjemmebane ved Open Nordic. Det blev til en 2-0-sejr, og en af målscorerne var naturligvis tilfreds efter kampen.

“Vores gameplan var, at vi vidste, at de havde lynhurtige spillere, og at de var meget atletiske. Samtidigt fik vi at vide at deres bagkæde var svag, så vi skulle ind og spille med det. Og det mener jeg faktisk også at vi får gjort ved de to mål”, udtaler en tydeligt glad Mark Brink efter kampen.

Han indrømmer også, at der var spillere som der havde været mere fokus på end andre. “Vi havde lidt fokus på deres ene kantspiller med nummer 7, (Elijah Rice red.) for han var godt nok pivhurtig. Og så var der deres 10’er centralt (Keegan Kelly red.). Han skulle være en lille væver spiller med et godt venstreben.”

Men Brink var dog heller ikke helt tilfreds med indsatsen over hele kampen. Anføreren gjorde klart opmærksom på, at danskerne var gået lidt for meget ned i første halveg efter scoringen. Esbjerg-spilleren gav til grund for at danskerne var midt i opstarten, hvorimod amerikanerne for længst var i gang med sæsonen.

Og den rolige spiller gav mig også klar besked om at man ikke måtte undervurdere Færøerne, men at man skulle gå ud til en kamp som enhver anden, til trods for at danskerne besidder en del mere kvalitet i holdet end de færøske naboer.

Tirsdag spiller danskerne igen, men her starter Mark Brink ikke inde. U17-landstræner Jan Michaelsen vil nemlig ikke bruge Mathias Bonde og Mark Brink samtidigt, og da Brink fik chancen mandag, er det Bondes tur i dag. Danmark møder Færøerne klokken 18:00 på Nr. Aaby Stadion.

In this article