Debutantkeeper tilfreds med indsatsen

Silkeborg-spilleren Oscar Hedvall fik officiel ungdomsdebut imod USA. Målmanden var også godt tilfreds med egen indsats.

Da det danske U17-landshold slog amerikanernes ditto mandag med 2-0 i danskernes første kamp ved Open Nordic på hjemmebane. På banen startede en enkelt debutant, da Silkeborg-keeperen Oscar Hedvall stod skrevet på holdkortet som den startende målmand. Og målmanden, der godt nok har fået uofficielle kampe på en træningstur til Qatar, var glad både for at have fået debut, men også for at holde nullet.

“Inden kampen var jeg meget spændt. Jeg prøvede at holde fokus på det som jeg er god til.” og udbyggede efter: “Det var rigtigt stort for mig at holde nullet i min debut. Jeg synes selv at jeg har fået vist lidt af det, som jeg kan. Og så er det altid fedt at holde nullet, når ens venner og familie står og kigger på.”

Hedvall erkender dog også at til trods for den fine indsats i dag, så er der stadig lang vej op til årgangens vante målmand Lasse Askou Mikkelsen, der endnu er ankelskadet. Han fortæller dog at til trods for Askous store kvalitet, så vil Hedvall stadigvæk gå efter at slå ham af, men erkender at det bliver en hård konkurrence.

Til sidst slutter den høje keeper af i interviewet med at fortælle mig, at han var glad for at have Andreas Friis Sørensen – som han er klubkammerat med i Silkeborg – i midterforsvaret. Det gjorde ham tryggere at der var en som han kendte ud og ind ved sin side.

Tirsdag spiller Oscar Hedvall ikke. Her er det reservemålmand der får chancen fra start.

In this article