Fem skarpe til Nicklas Røjkjær: Lavede turneringens mål

Nicklas Røjkjær lavede en fremragende kasse imod Færøerne i dag. En kasse som han selv kalder Danmarks bedste i turneringen. D’ BOLD gav ham fem skarpe.

Dansker var ikke altid lige gode, og så bedre ud end de egentligt var imod et meget svagt færøsk mandskab. Vi gav den ene danske målscorer, Nicklas Røjkjær, fem skarpe spørgsmål, hvor han kun måtte sige ja eller nej. Hans svar bliver her markeret med fedt.

Du mener selv at du lavede danskernes bedste mål indtil videre i turneringen? – JA
Du mener at i burde have vundet noget større over Færøerne? – JA
Du mener at færingerne var direkte elendige? – NEJ
Du mener at jeres gameplan lykkes mod dem? – NEJ
Du scorer mod Norge i gruppefinalen? – JA

Nicklas Røjkjær lavede i sin egen optik danskernes bedste mål indtil videre i turneringen, og det er der vist heller ikke nogen tvivl om at det var. Nicklas Røjkjær beskrev målet: “Jeg får en bold af Nikolaj Kirk, og jeg havde god plads. Jeg var ikke rigtigt lykkes med mine driblinger endnu, men det lykkes så denne gang, og jeg kommer en mod en, mens jeg er i fart. Men jeg fik afsluttet fra en meget spids vinkel, og det var lidt et hit and hope-skud, men den gik ind, og det er jeg superglad for.”

Men ligesom de andre danskere var Røjkjær heller ikke tilfreds med danskernes samlede præstation over færingerne. “Jeg mener slet ikke vi får udnyttet vores potentiale i dag. Vi burde have vundet meget større. Problemet var at alle vores offensive spillere holdte for meget i bolden inklusiv mig selv.”

Til sidst lover Røjkjær mig at han scorer mod Norge, men forsikrer mig om, at det ikke bliver en lige så nem kamp som mod Færøerne.

Vinderen af Danmark og Norge skal spille om førstepladsen imod enten England eller Sverige.

 

In this article