Forsvarsklippen Curovic trods tredje clean sheet: Derfor røg vi ud

Adnan Curovic, midterforsvarer for det danske U17-landshold, roser den danske forsvarskæde efter tredje clean sheet, og fortæller også, hvorfor det var at Danmark røg ud. 

I tre ud af tre kampe har Danmark U17 formået at holde buret rent ved Open Nordic Tournament. Forsvarsgeneralen, Adnan Curovic, der til daglig holder til i Juventus, hylder den gode defensiv og deres kommunikation, trods det ikke blev til en finaleplads.

– Vi har stået godt defensivt og har holdt nullet tre kampe i træk. Det er flot – det er ikke så tit det sker, siger Curovic til D’ BOLD, og fortæller gerne hemmeligheden bag:

– Vi spiller godt sammen alle sammen og har en god kommunikation.

Men selvom det blev til tre clean sheets i gruppespillet, var det ikke nok til at nå finalen. En bedre målscore sendte Norge videre, og det vurderer Curovic til at være fordi man har været for ineffektive foran mål.

– Vi var simpelthen ikke kyniske nok på vores chancer. Vi havde chancerne til at score, men vi får den bare ikke i mål, siger Curovic.

Adnan Curovic har spillet alle Danmarks kampe fra start – i dag blev han endda kåret som Man of the Match af D’ BOLD. I morgen er der hviledag, før de på lørdag spiller bronzekamp. Her møder de højst sandsynligt England, som, i skrivende stund, er bagud med 2-0 til Sverige, og dermed ser ud til at slutte som to’er i den anden gruppe.

In this article