Fyret Rosenborg-træner: Emil Nielsen købt bag min ryg

Den nu fyrede Rosenborg-træner Per Joar Hansen tordner mod sin tidligere klub, der købte danske Emil Nielsen uden hans accept.

Roskildes divisionsbomber Emil Nielsen blev for små to uger siden opsnappet af den norske storklub Rosenborg BK, der får fornøjelse af målscoreren fra nytår.

Ikke mange i Rosenborg kendte til Emil Nielsen før præsentationen i klubben, end heller ikke træner Per Joar Hansen, der ikke havde nået at skulle have sagt omkring købet. Joar Hansen er nu en færdig mand i klubben, men det afholder ham ikke fra at tordne imod sin tidligere klub.

– Strukturen i Rosenborg må ændres. Det er ikke holdbart, som det er nu. Arbejdsfordelingen er uklar, og cheftræneren fungerer næsten bare som en afdelingsleder.

– Vi har et eksempel med et spillerkøb af Emil Larsen fra Danmark. Jeg havde ikke set ham spille, da han blev hentet. Sådan kan man ikke hente spillere. Ja, han kan være spændende og få succes i klubben, men i min verden må træneren have set spilleren, før han bliver hevet hertil, siger Per Joar Hansen ifølge VG.

Som citatet antyder har den tidligere RBK-træner ikke engang styr på Emil Nielsens navn, der ovenover kaldes Emil Larsen.

Emil Nielsen tiltræder i Trondheim-klubben d. 1. januar under den nye træner Kåre Ingebrigtsen.

In this article