Gladbach vil leje Højbjerg

Ledelsen i Bayern München har egentlig slået fast, at deres danske store talent ikke skal lejes ud næste sæson. Men det får dog ikke de tyske klubber i den til at stoppe med at prøve.

Ifølge det tyske medie Express er Borussia Mönchengladbach nemlig interesseret i den danske midtbanespiller, og skulle angiveligt forbedre et kontrakttilbud til Bayern München i et forsøg på at indgå en lejeaftale med Pierre-Emile Højbjerg for den kommende sæson.

Pierre-Emile Højbjerg:

Pierre-Emile Højbjerg er i dag er i dag 18 år gammel. Han har, trods sin unge alder, markeret sig først på u19-landsholdet og siden hen u21-landsholdet. Herudover så opnåde han debut på Bayern Münchens førstehold i en sæson, hvor det tyske hold var Europas absolut bedste hold.

Højbjerg er både god i det korte og lange spil, og så har han et godt blik på spillet. Han er meget arbejdsom og mål rettet u sin fodbold-tilgang. Det endelige gennembrud ligger sandsynligvis kort ude i fremtiden for Pirre-Emile Højbjerg.

In this article