Gonzalo Jørgensen jubler over Atletico-succes

Gonzalo Jørgensen er blandt de mest spændende spillere på det danske U17-landshold, og det fik D’ BOLD til at tage en snak med den danske venstreback, der har rødder i Spanien. 

Ingen kendte ham – ikke engang landstræneren. Nu er han på alles læber, og spiller med på det danske U17-landshold. Gonzalo Jørgensen er født og opvokset i Spanien, nærmere Madrid. Her spiller han også fodbold. Klubben hedder Atletico de Madrid og er regerende Champions League-finalist og spansk mester. Det sidstsnævnte er klubbens ungdomshold også, og her spiller Jørgensen.

Den spinkle venstreback gjorde god figur i sæsonen, og det er han selv godt tilfreds med – specielt den del med mesterskabet.

– Det var godt. Jeg spillede en masse gode kampe, og vi vandt mesterskabet mod Real Madrid, siger Gonzalo Jørgensen til D’ BOLD, som er overbevist om, at de kan gentage den succesrige sæson:

– Ja, det tror jeg. Hvis vi spiller godt og træner hårdt, tror jeg vi kan gentage det. Det bliver svært, men jeg tror vi vinder.

Klubben har i sommeren solgt den normale venstreback, brasilianske Filipe Luis, men det er alligevel lige tidligt nok til, at danskeren, hvis far er dansk, og mor er spansk,  tror på at han kan tage over for den nye Chelsea-spiller.

– Jeg ville elske det. At spille på førsteholdet ville være fedt, men nu har de hentet to nye venstrebacks, så det bliver nok først om noget tid, siger Gonzalo Jørgensen til D’ BOLD med et smil på læben, og afslutter med at røbe målsætningen om at få La Liga-debut i denne sæson, samt at udelukke muligheden for at blive lejet ud.

Gonzalo Jørgensen er 16 år, og har spillet tre ungdomslandskampe for Danmark

 

 

 

In this article