Højbjerg håber på at slå igennem

 

Pierre Emile Højbjerg vil gerne være en del af Bayern Münchens fremtid, selvom han godt ved, at de kræver en masse hårdt arbejde.

Da Bayern München i sidste sæson sikrede sig Bundesligatrofæet en del runder før slutningen, fik Pierre Emile Højbjerg en del spilletid. Og nu håber han på at kunne spille sig til en større rolle på holdet.

– Jeg håber, jeg er en del af fremtiden, men jeg er klar over, hvor meget arbejde man må lægge i det, hvor professionel og mentalt stærk man må være. Hos Bayern spiller kun de bedste, siger Højbjerg til Kicker og fortsætter om sin startplads i den tyske pokalfinale:

– Det var en stor motivation for fremtiden og frem mod den nye sæson. Det var et tegn på, at jeg kan være med, når der virkelig gælder.

Højbjerg var inde i ni kampe for Bayern i sidste sæson.

In this article