Karakterer: Danmark blev gjort gode af svage færinge

Danmark tog tirsdag sejren i den anden gruppekamp imod Færøerne. Danskerne var ikke tilfredse med eget spil, og det var vi på D’ BOLD heller ikke. Læs karaktererne her.

Danskerne var kun en smule over middel imod et færøsk landshold, som man skulle have vundet en del større over. Derfor er karaktererne heller ikke prangende for de danske drenge i dag.

Jacob Pryts Larsen – 7
Det var landsholdsdebut for Pryts, og Brøndby-keeperen tog inden kampen en stor indånding. Han kunne slet ikke fatte at det var nu. Færøerne havde ikke et eneste skud inden for mål i kampen, og han blev overhovedet ikke testet. Dog var han supergod til at kommunikere og var sikker i sin sag i målet. Fin debut.

Adnan Curovic – 10
Midterforsvareren scorede et mål, og 10-tallet er højt sat. Curovic var sikker og god, men også på et dårligt grundlag. Færingene havde næsten intet i angreb, men det de havde, var Curovic rigtigt skarp. Afværgede den eneste store chance til færingene, og det er hovedsageligt grunden til 10-tallet. Ud over det havde han utroligt meget kommunikation med de andre rundt omkring.

Jeppe Schultz – 4
Der var INTET at lave for Jeppe Schultz. Den Næsbjerg-fødte spiller prøvede sjældent andet end bolde til siderne, men var på ingen måde dårlig. Fik overhovedet ikke vist sit niveau, men var sikker i de indgreb han fik lavet. Fire er middel. Intet over og slet intet under.

Mark Petersen – 4
Fuldstændigt som Schultz havde Mark Petersen ikke meget at lave. Danskerne opbyggede rigtigt meget i højresiden, og på venstrebacken, hvor Petersen spillede, var der ikke meget at lave. Når færingene kom derover, kom Mark Petersen imellem. Var dog ikke så meget med offensivt, som man kunne have håbet på.

Agon Mucolli – 10
Vil meget hellere spille på den centrale midtbane, men i dag var han sat på højrebacken, for at aflaste Oscar Buur. Det er ikke Mucollis ønskeposition, men det var slet ikke til at se. Lykkes med alt fremadrettet og løb utroligt meget for alle omkring ham. Virkeligt god insats af Mucolli, der dog nok ikke slår Oscar Buur af på torsdag.  Også kåret til vores Man of the Match.

Nicklas Røjkjær – 7
Lavede en kasse, men han lykkedes desværre ikke med så meget, som han gerne ville. Lykkedes vel ret beset kun en gang med de små fikse driblinger, som han gerne ville, og det var da han scorede sit fremragende mål. Fik lidt over en time i dag, men beviste dog ikke så meget på højrekanten.

Mathias Bonde – 7
God uden at være ekstraordinær. Han prøvede dog ihærdigt, men var ligesom det danske hold slet ikke så godt, som man havde turde håbe på. Var dog meget med i det offensive, og viceanføreren var god til at smide boldene ud på kanten. En af de bedste til det i dag på det danske hold. Fin kamp. Ikke mere.

Mark Brink – 7
Mark Brink var noget mere offensiv end han plejer at være. Var flere gange tæt på at komme til skud, men blev også mødt af mange tacklinger fra et hårdt færørsk hold. Mark Brink var dog god til at sætte spillet op, og Jan Michaelsen brugte ham også kun der, grundet en småskadet Nicolai Laursen. Hans præstation var dog godkendt. Kom ud efter 65 minutter.

Alexander Tved Hansen – 7
Vi var ikke glade for Tved i den første kamp imod Island, men i dag gik han ind og agerede den skraldemand, som han også har gjort på AaB’s hold. Tved vandt utroligt mange dueller, og spillede faktisk rigtigt fint på den defensive midtbane. Fik 65 fine minutter på banen.

Nikolaj Kirk – 7
Endnu et syvtal til en midtbanespiller. Han var her der og alle vejne, men manglede lige den sidste snert af genialitet. En assist eller en kasse havde sikkert givet et tital, men det var tit som om at ihærdighederne ikke lykkes. Det var dog frygteligt tæt på flere gange på Midtjylland-spilleren, der var den bedste af midtbanespillerne i dag.

Mathias Laursen – 4
Jeg er ked af det Marvin, men du spillede ikke op til niveau. AGF’eren viste ikke så meget som han burde, og der var ikke mange succesfulde dueller imod færingene. Endte desværre med at blive lidt anonym til tider, og endte også med at måtte give det sidste kvarter til Marco Ramkilde. Han gemte forhåbentligt en mål til puljefinalen på torsdag.

Gonzalo Jørgensen – 4
Mor, far og søster Jørgensen sad på tribunen og så venstrebacken have lige så lidt på den plads som Mark Petersen havde. Kom ind i halvegen og havde så absolut den nemmeste landskamp. Derfor kunne man godt ønske at han havde prøvet bare en smule mere offensivt. Slet ikke så offensiv som mod USA. Men havde han været det, havde han skilt højrebacken Ari Olsen fuldkommen ad.

Jacob Bruun Larsen – 4
Forsøgte og førsøgte og forsøgte, men kom desværre ikke til så meget. Var dog klart bedre end den færøske højreback, og han fik da også sendt et par afslutninger af sted mod mål. Dog uden at være farlige. Mon ikke det er Bruun der starter imod Norge, til trods for at han har to mindre gode kampe.

Oscar Buur – 4
Muligvis kampens spiller imod USA, men blev i den grad sparet imod Færøerne. Ingen tvivl om at han skal starte inde imod Norge. Fik de sidste 16 minutter, men nåede ikke at efterlade sig noget indtryk overhovedet.

Marco Ramkilde – 4
Var noget mere løbevillig og agressiv end Mathias Laursen og fik også skabt sig et fint hovedstød efter et godt opspil i venstresiden. Kom ind samme tid som Oscar Buur, og nåede derfor heller ikke rigtigt at skabe sig et indtryk, men fik dog alligevel næsten skabt mere end Marvin.

Oscar Hedvall, Nicolai Laursen og Andreas Friis Sørensen kom ikke på banen og kan derfor ikke bedømmes.

 

In this article