Karakterer: Danmark over gennemsnittet

Danmark stod uheldigt 0-0 imod Norge, men det var bedste kamp for danskerne i turneringen.

Danskerne stod torsdag 0-0 imod Norge. Det gør at man, selvom man ikke har lukket et eneste mål ind i turneringen. Danskerne var skuffede efter kampen, da et uafgjort kun sender dem i bronzekampen. Dog var spillet så absolut godkendt på mange facetter.

Oscar Hedvall – 4
Oscar Hedvall holdte nullet i sin anden officielle ungdomskamp, akkurat som han også gjorde det i den første kamp. Men jeg talte ikke en eneste gang, hvor nordmændene ramte inden for rammen, og derfor fik man slet ikke testet Hedvall af. Derfor må det være en middelkamp for Hedvall, der dog så lidt usikker ud de par gange han kom ud af målet.

Oscar Buur – 7
Buur startede som en af banens bedste, og lagde tæt på et tital, men han var helt usynlig i anden halveg. I første halveg var der en del flere offensive raids, men de blev fjernet. Både grundet træthed, men også grundet at Jan Michaelsen bedte ham om at blive hjemme da man skiftede til et tremandsforsvar.

Adnan Curovic – 10
Ikke bare kampens, men så sandeligt også turneringens oplevelse. Han har været fremragende i alle tre kampe, og i dag var ingen undtagelse. Han var fremragende i dag, og havde styr på Helmersen, som kun blev farlig når han arbejdede sig over imod Jeppe Schultz.

Jeppe Schultz – 4
Var den svageste af de defensive kræfter. Han havde kæmpe problemer med Andreas Helmersen, men vandt nogle rigtigt vigtigt hovedstødsdueller også. Dog var der svagheder i hans spil også, og han skulle være glad for Adnan Curovic

Mark Petersen – 7
Bedste backpræstation fra danskernes side i turneringen. Glad for det offensive, og til trods for størrelsen gik han fysisk godt ind til kampen. Var god fysik og nok også bedre fysisk end Gonzalo Jørgensen ville have været det. Det var også Jan Michaelsens grund til at smide ham i startopstillingen.

Jacob Bruun Larsen – 4
Han har faktisk ikke haft den bedste turnering. Var igen i dag meget usynlig ud over i en kort periode i slutningen af 1. halveg. Fortjent at Nikolaj Kirk kom ind i stedet, til trods for at han også var meget anonym. En af dem som vi havde forventet os rigtigt meget af, men formåede heller ikke i dag at leve op til det store potentiale, han har.

Mark Brink – 10
Midtbanens bedste som får et tital på fightervilje. Han slog ikke op i banen en eneste gang, og mistede han bolden, så kæmpede han sit hjerte ud for at få fat i den igen. Fantastisk arbejde af den lille midtbanemotor, der dog slet ikke lykkes med alt i dag, men som alligevel vel var banens mest dominerende i første halveg.

Agon Mucolli – 10
Ikke så god som mod Færøerne, men så absolut stadig glimrende. Var den mest defensive af ham og Brink, og var en rigtig skraldemand. Får stor kredit for at vinde næsten samtlige tacklinger i kampen, der kommer imod ham. I dag var han imponerende, og Agon Mucolli kan godt være et navn, som vi skal lære at kende.

Nicolai Laursen – 02
Start-11’erens værste. Tabte rigtigt mange bolde og det så ud som om, at hans skadede ankel plagede ham. Slet ikke så ivrig og veloplagt som til hans første kamp imod USA, og Brøndby-talentet skuffede mange scouts rundt omkring mig.

Nicklas Røjkjær – 4
Ville meget men lykkedes med lidt. Havde et enkelt skud i første halveg, som blev grebet ud, og ellers var angriberen mere usynlig end hvad godt er. Lavede et drømmemål imod USA, i dag var han ikke i nærheden af at true en noget stærkere defensiv.

Marco Ramkilde – 4
Han havde nok fået karakteren højere, hvis at danskerne havde scoret, men ligesom Røjkjær kæmpede han ihærdigt, men igen uden at lykkes med det helt store. Var dog klart bedre end Røjkjær.

Nikolaj Kirk – 4
Meget usynlig efter han kom ind, og det var ikke rigtigt en forstærkning at sætte ham ind i stedet for Jacob Bruun. Langt fra så god som imod Færøerne, og kom også fysisk meget i problemer mod de høje nordmænd.

Mathias Bonde – 7
Han ville noget og han gjorde en forskel. Danskerne var meget mere offensivt anlagte da han kom på banen, og han gjorde virkeligt en forskel. Reddede også Danmark fra ikke at komme bagud, da han reddede bolden på stregen. God indsats.

Mathias Laursen – 4
Han har store bevægelser og er da også en stor knægt. Men fuldstændigt som mod Færøerne, lykkedes det ikke helt for ham. Han er typen der kan være helt væk hele kampen, og så formå at score den vigtige kasse. I dag var det kun det førstnævnte, han præsterede.

Alexander Tved Hansen, Gonzalo Jørgensen, Jacob Pryts Larsen og Andreas Friis Sørensen kom ikke på banen.

In this article