Okore: Jeg er meget glad

 

Jores Okore er glad for at være tilbage på træningsbanen med sine holdkammerater. Han indrømmer dog, at skadesforløbet har taget hårdt på ham.

For ca. et år siden tog Jores Okore skiftet fra danske FC Nordsjælland til engelske Aston Villa i Premier League. Det var helt nyt for den unge dansker. Nye miljø og nye holdkammerater. Men efter blot tre kampe måtte Okore skiftes ud pga. en skade. En skade, der holdt ham ude resten af sæsonen.

Nu er Okore tilbage på banen ved siden af sine holdkammerater. Han glæder sig meget til den nye sæson. Han indrømmer at mentalt tog skaden hårdt på ham, selvom hans holdkammerater hjalp ham så godt de kunne.

– Jeg er tilbage med holdkammeraterne igen, og jeg er meget glad. Jeg nyder hvert sekund. Det føles som om, jeg er en ny spiller faktisk. Jeg må ud og vise mig selv frem for manageren, selvom han kender lidt til mig fra før, jeg blev skadet, fortæller Okore til Aston Villas hjemmesiden og fortsætter om sin skade:

– Da jeg blev skadet, tænkte jeg først ‘bare det ikke er så alvorligt’. Det var hårdt, jeg var knust. Jeg var så skuffet, for det var min første sæson.

-Holdkammeraterne hjalp mig igennem det. Men det var rigtig hårdt mentalt, især fordi skaden kom lige, da jeg skulle vænne mig til klubben og starte med at lære og blive vant til tingene. Nu kan jeg forhåbentligt komme tilbage til mit gamle jeg, starte forfra og blive endnu bedre.

In this article