Optimistisk Buur tror på chancerne

Højreback for U17-landsholdet, Oskar Buur, vurderer at U17-landsholdets chancer ved Open Nordic Tournament efter en sejr i første gruppekamp. 

AGF-spilleren, Oskar Buur, spillede samtlige 90. minutter for U17-landsholdet der vandt 2-0 over USA. Buur, der selv spillede en fremragende kamp – og blev kåret til kampens spiller af D’ BOLD – ser med sejren, også lyst på resten af turneringen.

– Chancerne ser gode ud fremover. Det var godt at starte med en 2-0-sejr, siger Buur til D’ BOLD.

16-årige Buur spiller til daglig i AGF. Højrebacken kan også gøre sig i midterforsvaret og sågar på midtbanen. AGF-fighteren var i sidste sæson den helt store oplevelse ifølge D’ BOLD’s Talenttid. Det kastede to mål af sig i løbet af sæsonen og ikke mindst en professionel kontrakt med 1. divisionsklubben.

 

In this article