Optimistisk landshold ovenpå tæt program: Vi vil i finalen

Ovenpå to sejre på to dage er spillere og trænere trætte, men forventer ikke desto mindre at være et ud af to finalehold på lørdag. 

To sejre ud af to mulige, er det blevet til for det danske U17-mandskab, der i disse dage spiller Open Nordic Tournament. Og til trods for et tætpakket program med tre kampe på fire dage, er både anfører og landstræneren optimistisk omkring gruppenfinalen mod Norge i morgen.

– Det bliver en tæt kamp. De har en målscorer der er et mål bedre end vores, så vi skal ud at vinde kampen for at komme videre på førstepladsen, siger anfører Mark Brink til D’ BOLD.

Landstræner, Jan Michaelsen, har også planen klar til, hvordan de skal slå nordmændene:

– Vi har vores spilkoncept, og vi vil gerne dominere, holde på bolden og sætte spillet, skabe chancer gennem varieret kombinations- og angrebsspil. Så skal vi se, om vi kan holde dem væk fra standardsituationer, for der har de vist været ret skarpe, og scoret mange mål på dødbolde. Og så skal vi passe på deres omstillingsspil. Det er klart, at det er en kamp, vi skal gøre alt for at vinde, så med kløgt, omtanke og tålmodighed, skal vi prøve at rette tingene lidt til, og så vil spillerne være klar – det er jeg helt sikker på.

Michaelsens plan bakkes op af Brink som sætter sin lid til at holdkammeraterne spiller op til deres bedste.

– Hvis vi spiller op til vores bedste, er jeg ikke i tvivl om, at vi godt kan slå dem, siger Brink.

Kampen mod Norge er den tredje kamp på fire dage for danskerne, men trods den voldsomme hede, der har ramt Danmark, ændrer det ikke i forberedelser op til kampen.

– Der er ikke de store ændringer i forhold til normalt, men der er selvfølgelig ikke træning mellem kampene. Vi skal bare hjem, og så se frem til næste kamp, siger Brink.

Landstræneren erkender dog, at man gør alt for at hvile så mange som muligt, og sørger for de er godt fyldt op med både vand og energi.

– Vi giver dem masser af energi og vand, og så har de en hviledag i morgen (i dag, red.).

– Vi har prøvet at hvile- og skifte så mange ud som overhovedet muligt. Så prøver vi også at fordele arbejdsbyrden ud, siger den tidligere Panathinaikos-spiller til D’ BOLD.

Kampen mod Norge spilles på Kolding Stadion i morgen klokken 18:00, og kan følges på vores Twitter-profil.

 

 

 

 

– Jeg tror på vi vinder på torsdag og kommer i finalen.

In this article