Rosenborg henter Roskilde-spiller

Norske Rosenborg har i dag hentet danske Emil Nielsen fra FC Roskilde til klubben. Det er både spilleren og klubben meget glade for.

Det er i dag blevet offentliggjort at Rosenborg har hentet FC Roskildes topscorer fra sidste sæson, Emil Nielsen, til klubben på en fireårig kontrakt, som træder i kraft i januar 2015. Noget både spilleren og klubben ser frem til.

– Han er en hurtig kantspiller, der hele tiden arbejder i dybden. Han er også god med bolden, og han er god til at udfordre. Vi har set ham mange gange, og vi kunne lide, hvad vi så. Det handler om at finde en spiller, før han havner i en anden topklub, og det føler vi, at vi har gjort nu, siger sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, til Rosenborgs hjemmeside.

Også Emil Nielsen er glad for at være taget til den norske storklub.

– Jeg er meget glad. Jeg er beæret over at skrive kontrakt med Rosenborg, siger Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg tænker det er virkeligt stort for mig. Jeg kan simpelthen ikke vente med at komme ind på den hjemmebane der og score. Score mange mål og spille foran alle de her fans. Jeg glæder mig helt vildt meget, siger Nielsen med et smil.

Han roser også klubben og kalder Rosenborg for Skandinaviens måske største klub. Og så har han også en målsætning.

– Min målsætning er i den første sæson, at vi vinder, at jeg scorer en masse mål og at jeg starter inde, forhåbentlig, udtaler Nielsen.

Danske Nicki Bille tror også, at det bliver godt med en fjerde dansker i truppen.

In this article