Tilfredse U17-forsvarsspillere ovenpå rent bur

Adnan Curovic og Oskar Buur dannede en stærkt dansk defensiv i 2-0-sejren over USA i Open Nordic Tournament. Hovedpersonerne var selv godt tilfredse. 

Mandag aften tog Danmark U17 hul på deres første kamp ved den traditionsrige turnering, Open Nordic Tournament. Det gjorde de på Mosevej Stadion i Kolding, hvor danskerne med en solid 2-0-sejr holdt buret rent, og sikrede den bedst-mulige start for de danske drenge.

Ovenpå den flotte præstation mod et tamt amerikansk mandskab, var de unge danske drenge også selv godt tilfredse:

– Det gik godt. Vi havde fint styr på dem, siger den Lyngbys 16-årige, Adnan Curovic, som for den kommende sæson er udlejet til Juventus, til D’ BOLD efter kampen.

Også højrebacken Oskar Buur var godt tilfreds.

– Vi gjorde det godt i første halvleg, men i anden halvleg var vi bedre. Vi fik mere ro på og kom ikke så let forbi, som i første halvleg, siger AGF-spilleren.

Bag dem vogtede debutant Oscar Hedvall buret, og det gjorde han fortrinligt. Forsvarsklippen Curovic roste også sin nye holdkammerat som vikarierede for den skadede PSV Eindhoven-keeper, Lasse Askou Mikkelsen.

– Vi havde et godt samarbejde, snakkede godt indbyrdes, og han var god til at styre forsvaret, så jeg synes han gjorde det godt, vurderer forsvarskrumtappen.

Om Curovic, Buur og Hedvall kan holde nullet igen i morgen mod Færøerne U17, må vi vente at se. Færingerne tabte deres første kampe med 3-1 til Norge U17. Vi live-tweeter fra Nr. Aaby Stadion i morgen på vores Twitter-profil. Kampen starter klokken 18:00.

 

In this article