Zohore om fremtid: Jeg håber på Brøndby


Kenneth Zohores fremtid er fortsat uklar, og det er endnu ikke besluttet, hvor den unge angriber skal spille i den kommende sæson

I den forgangne sæson var Kenneth Zohore udlejet til Brøndby fra sin italienske klub Fiorentina med jævn succes, men selvom den 20-årige dansker ikke bombede mål ind for Brøndby, så vil han meget gerne tilbage til klubben.

– Jeg håber stadig på, at det bliver Brøndby. Det er der ingen tvivl om. Transfervinduet er stadig langt, så jeg kan stadig nå at komme tilbage, og det håber jeg på. Men vi må se, hvad der sker. Det er Brøndby, jeg helst vil, siger Kenneth Zohore til tipsbladet.dk.

Kenneth Zohore har stadig et år tilbage af sin kontrakt med Fiorentina, men det ser lige nu ikke ud til, at han fortsætter i den italienske storklub.

– Jeg skal tilbage til Italien på mandag, men der er et par forskellige klubber, der er interesseret i at købe mig. Nu skal jeg først i gang igen, og jeg skal i første omgang genoptræne efter en fiberskade, jeg har haft. Der er stadig lang tid tilbage til transfervinduet, og det handler om at komme et andet sted hen, fastlår Kenneth Zohore.

Kenneth Zohore har tidligere spillet for Brøndbys ærkerivaler FC København, og det vakte stor opsigt blandt FCK’s tilhængere, da han i denne sæsons sidste kamp blev fotograferet med en trøje med teksten ‘Hader FCK’.

In this article