Agent: Okore er ikke på 100 procent

 

 

 

Aston Villa-danskeren Jores Okore er snart tilbage efter langt skadesforløb

Skiftet til Aston Villa fra FC Nordsjælland virkede ideelt for Jores Okore, da allerede efter få kampe i den engelske Premier League så ud til at have vænnet sig til spillet i Birmingham-klubben. Alt var fryd og gammen indtil den bomstærke defensiv-spiller fik en alvorlig korsbåndsskade sidste september. En pause på ti måneder var varslet, men der går stadig lidt tid inden sjællænderen er tilbage på hundrede procent – dog er det tæt på:

“Han har haft lidt hævelser i knæet i løbet af ugen. Det er helt normalt og almindeligt på dette tidspunkt i et skadesforløb på mere end ni måneder, så ingen grund til bekymring, men han mangler stadig lige det sidste,” fortæller Okores agent Nikola Juric til bold.dk.

På trods af et par optrædener i Aston Villas opstartsfase henover sommeren er et Premier League-comeback ikke just om hjørnet:

”Han bliver ikke skånet eller noget. Han træner fuldt med og skal helt sikkert nok få sine kampe i løbet af sæsonen, men de smider han selvfølgelig først ind, når han er på 100 procent. Jores er bygget af stål, men han skal være helt klar for at være med lige som alle andre.”

Jores Okore nåede kun tre Premier League-optrædener og en enkelt Liga Cup-optræden sidste sæson inden skaden indtraf.

In this article