Akharraz efter fuckfinger – Undskyld, fans

Osama Akharraz er endnu en gang kommet i fokus for en mindre heldig episode i AGF – de hvide fans fik en dag en langemand

Osama Akharraz er snart mere kendt for sine dårlige episoder i AGF, end for sine gode. Offensiv-spilleren spiller til tider bragende godt for den århusianske storklub, men som man så tit ser hos fodboldspillere er det ofte episoder efter kampene som opmærksomheden kommer fra – på godt og ondt.

I dagens 1. Divisionsopgør mellem AGF og Viborg gav Akharraz fuckfingeren til klubbens egne fans efter en fejlet aktion. Dette har resulteret i en skriftlig advarsel fra AGF, hvorpå Akharraz har regeret som således:

”Jeg beklager dybt, hvad der er sket og giver alle AGF-fans og klubben en uforbeholden undskyldning. Jeg må desværre konstatere, at jeg i situationen håndterede modgang og frustration på en forkert og uovervejet måde. Jeg er ked af, at jeg reagerede, som jeg gjorde,” fortæller Osama Akharraz til klubbens hjemmeside.

Den nye AGF-direktør Jacob Nielsen havde dette at sige om episoden:

“Det siger sig selv, at det er en helt uacceptabel og utilstedelig handling. Derfor har vi gjort det meget klart for spilleren, at han på ingen måde skal træde ved siden af igen. Respekt er en kerneværdi for AGF, og respekt for klubbens fans en selvfølgelighed,” fortæller direktøren ligeledes til AGF’s hjemmeside.

Kampen mellem Viborg og AGF sluttede med en 2-0-sejr til viborgenserne.

In this article