Alexander Scholz i Champions League?

Den unge danske Alexander Scholz er blevet et varmt navn i flere prominente klubber, her blandt andet en klub på vej i Champions League, dog på en meget kontroversiel baggrund.

Den skotske klub Celtic har nemlig forelsket sig i den unge dansker, og det er Celtic ikke alene om. Også Premier League klubber som Southampton og Sunderland har fulgt ham.

Lokeren-spilleren er i det hele taget en meget ombejlet mand, for der er klubber fra mange store europæiske ligaer der følger ham lige nu, men en pris på mellem 15 og 22,5 millioner kroner har dog skræmt et par købere væk.

Også mange af konkurrenterne fra Belgien er også meldt interesseret. Derimellem blandt andet Anderlecht og Standard Liege.

Interessen kommer dog ikke uden grund, da Scholz spillede en rigtig god sæson sidste år, hvor han blandt andet blev matchvinder med sin scoring i den belgiske pokalfinale, som gav Lokeren og Scholz adgang til Europa League.

Lokeren og Scholz er ved skrivende stund 3 kampe inde i den nye sæson, hvor det er blevet til en sejr, en uafgjort og et nederlag og en 8. plads.

In this article