Amankwaa: Har fået mere selvtillid

FC Københavns unge kantspiller Danny Amankwaa er glad for den spilletid, han har fået i starten af sæsonen. Det har givet mere selvtillid, siger Amankwaa.

Ståle Solbakken har nyttigt gjort brug af den 20-årige teknisk stærke kantspiller Danny Amankwaa i Superligaen indtil videre.Spilleren selv synes da også, at han har fået mere tillid af træner Ståle Solbakken.

– Jeg føler, jeg havde en god opstart. Der har selvfølgelig været nogle skader, men Ståle (Solbakken, red) har også givet mig meget tillid, og jeg føler, jeg har fået grebet chancen. Og nu håber jeg, jeg kan blive ved at starte inde, fortæller Danny Amankwaa til bold.dk og fortsætter:

– Jeg har fået mere selvtillid, jeg har bygget på fysisk, og jeg er blevet bedre til at vide, hvornår jeg skal drible, og hvornår jeg skal holde fast i bolden. Jeg er blevet bedre til at træffe de rigtige beslutninger, siger kantspilleren.

Selvom han er fornøjet over opstarten, ved han godt, at der er plads til forbedringer.

– Jeg skal blive bedre til at skabe chancer, og jeg skal lave flere mål og assists. Det er det næste skridt for mig, slutter Amankwaa.

Danny Amankwaa har stadig sit første mål i denne sæson til gode.

In this article