Andreas Friis: En sejr er en sejr

D’ BOLD fangede efter dagens bronzekamp mellem u17 Danmark og England, Andreas Friis Sørensen, som mener, at holdet står stærkt sammen.

Andreas Friis Sørensen, der til dagligt spiller i Silkeborg IF, var med for Danmarks u17-landshold til Open Nordic turneringen i år. Her nåede de til kampen om bronze efter en 0-0 kamp mod Norge, som gjorde, at de ikke kom i finalen. Og selvom holdet ikke spillede prangende fodbold, synes han det var en fin sejr.

– Det er altid fedt at vinde en landskamp, udtaler Andreas Friis til dbold.dk

Danmark har ikke lukket et eneste mål ind i de fire kampe som blev spillet under turneringen. Det synes Friis godt om, og kan godt se noget positivt ved forsvarets spil.

– Jeg synes vi er gode til at forsvare målet. De har et par få chancer. Men det er ikke nogle deciderede friløbere de har. Vi markerer os godt og er gode sammen, udtaler forsvarsspilleren.

Han er dog knap så sikker på, om det var en fortjent sejr, som ellers midtbanespiller, Nicklas Røjkjær, og træner, Jan Michaelsen, synes.

– Jeg ved ikke om vi ligefrem har mange chancer, men vi står godt sammen og vi giver ikke meget væk. Jeg ved ikke om den er helt fortjent, men en sejr er en sejr, fortæller Friis til D’ BOLD.

Dog var der ikke mange forventninger op til kampen for den unge Friis, der ellers meget gerne ville revanchere den sidste kamp mellem de to hold, som endte med hele 4-1 til englænderne.

– Vi havde lyst til at gå ud og revanchere vores sidste nederlag til England, hvor kampen blev spillet i England, siger Friis.

Han havde dog forberedt sig på kampen, da England havde en lille gut ved navn Marcus Edwards med i truppen.

– Ja, Marcus Edwards, vi havde hørt han var rimelig god. Ham havde jeg forberedt mig lidt på. Og jeg vidste også, at de havde nogle kanter, som var gode, afslutter Friis.

In this article