Cornelius tror på Champions League succes

 

Selvom Andreas Cornelius og resten af FCK-holdet kan komme til, at møde nogle svære modstandere i ChL-kvalifikationen, tror han på, at de kan gå videre.

Onsdag aften slog FC København ukrainske Dnipro ud af Champions League kvalifikationen. Efter en dramatisk kamp i Ukraine på grund af uroligheder uden for banen, og et 0-0 resultat, skulle løverne fra FCK vise hvad de kunne hjemme på Telia Parken. Og det gjorde de også. 2-0 endte kampen til FCK’s fordel.

Og selvom det resultat kunne se let ud fra tilskuerpladserne, udtaler Andreas Cornelius, at det var det ikke.

– Det var ikke nemt. Nogle gange ser det nemt ud, når man gør det godt, men det var overhovedet ikke nemt, siger Andreas Cornelius ifølge bold.dk

Nu har FCK kun to kampe indtil de kan komme i Champions League. De kan i næste runde møde FC Porto, Zenit, Arsenal, Napoli eller Leverkusen.

– Det hold vi slog ud nu, er på højde med de hold, vi kan møde. Så jeg tror på det, fortæller Cornelius.

Det er samtidig vigtigt for klubben, at de mindst har sikret sig Europa League gruppespillet, hvis de skulle risikere at ryge ud efter næste runde.

– Det er vigtigt for vores udvikling. Om det bliver Europa League eller Champions League, så gør det os klar til at vi på et eller andet tidspunkt måske igen kan få et hold som det, der gik videre i Champions League, udtaler Cornelius.

Fredag er der lodtrækning til den sidste runde hvor også AaB er i puljen.

In this article