”Dansker til Serie A-klub”

Frederik Sørensen, Bologna FC
Frederik Sørensen

Forskellige italienske medier melder Frederik Sørensen tæt på Hellas Verona. Den 22-årige dansker skal snart til lægetjek i Serie A-klubben, ifølge Sky Sports Italia.

Chancerne for spilletid ser ikke stor ud for Frederik Sørensen i Juventus. Nu ser det ud som om, at danskeren skal på et lejeophold.

Flere forskellige italienske medier, her iblandt football-italia.net og Sky Sports Italia, skriver, at Sørensen er på vej til Hellas Verona på et lejeophold, der inkluderer en købsoption på cirka 30 millioner danske kroner. Sky Sports Italia skriver også, at danskeren snart skal til lægetjek i Verona-klubben.

Frederik Sørensen blev i 2010 udlejet fra Lyngby BK til Juventus, hvor en købsoption også var inkluderet. Under lejeopholdet nåede danskeren at spille 17 kampe for de italienske giganter, selvom han endnu ikke havde optrådt på Lyngbys førstehold. Købsoptionen blev udnyttet og i 2011 blev Sørensen fast tilknyttet til Juventus. Siden indgik Juventus og Bologna en aftale, hvor danskeren var ejet 50% af hver klub, men spillede for Bologna indtil denne sommer.

In this article