De Boer utilfreds med Boilesen

Frank De Boer har været ude med riven, og er ifølge De Telegraaf ikke just imponeret over Danske Nicolai Boilesen, som ikke signalerede til den hollandske træner, at han havde problemer med lysken under topkampen i mod PSV Eindhoven.

Søndag var ikke nogen god dag for Ajax fansene. Det blev til et hårdt 1-3 nederlag i mod storkonkurrenten PSV Eindhoven, som overtog første pladsen i Æresdivisonen.

Både Lasse Schöne & Nicolai Boilesen var at finde i startopstillingen, sidste nævnte er dog blevet klandret af træner, Frank De Boer.

Nicolai Boilesen spillede over for Luciano Narsingh, som spillede en pragtkamp og rendte om hjørner med danskeren. Han kom nemt fri forbi Boilesen og bragte PSV foran 2-1.

En af grundene bag det kan dog være at Nicolai Boilesen tilsyneladende være at danskeren havde lyskeproblemer. Efterfølgende har De Boer været ude og klage over at danskeren ikke gjorde ham opmærksom på hans skadesituation.

“Hvis man ikke længere kan løbe, så er man nødt til at sige til, for så kan jeg nå at reagere på det” fortæller Frank de Boer til De Telegraaf. 

“Der var intet i vejen under opvarmningen. Men mærker man noget undervejs, så er man nødt til at gøre opmærksom på det” tilføjer Frank de Boer.

Om Boilesen er med i næste uge mod FC Groningen, er stadig uklart.

In this article