Hørsholt: Cornelius-køb uden uregelmæssigheder

 

Cardiff-ejer Vincent Tan har sat en undersøgelse i gang af klubbens køb af Andreas Cornelius for et år siden. FCK-direktør Anders Hørsholt afviser ugler i mosen

Malky Mackay-skandalen raser på de britiske øer og Cardiff-ejer Vincent Tan er hovedaktør i dette raseri. Dertil har malaysianeren også set sig sur på den tidligere sportschef i Wales-klubben, Ian Moody. ”James Bond-skurken” har sat en undersøgelse af de to mænds tid i klubben i gang – et advokatbureau er sat på sagen.

Bureauet har dermed også kigget Cardiffs Andreas Cornelius-køb igennem, da Vincent Tan fandt købet af danskeren mistænkeligt dyrt og mener tilsyneladende at nogle penge i købet er gået en uofficiel vej. FC København-direktør Anders Hørsholt talte med advokatbureauet i foråret og forsikrer om, at intet lumskt er foregået i den store handel sidste sommer:

”Vi kunne fortælle dem, at vi ikke havde oplevet nogen uregelmæssigheder i forbindelse med handlen. Vi fik det beløb, der var aftalt, og så var der sådan set ikke mere i det set fra vores side. Jeg ved ikke, om Andreas var for dyr. Det var et længere forhandlingsforløb. Vi sagde, som vi altid siger, at spilleren ikke var til salg. Men der var andre, der gerne ville betale tilsvarende beløb. Det var vel markedsværdien,” fortæller Hørsholt til Ekstra Bladet.

Andreas Cornelius’ skifte til Cardiff kostede angiveligt Wales-klubben omkring 100 millioner kroner.

In this article