Medie: Frederik Sørensen på vej til Verona

22-årige Frederik Sørensen forhandler ifølge Tuttomercatoweb med italienske Hellas Verona.

Siden Frederik Sørensen i 2010 forlod de trygge folder i Lyngby BK til fordel for mægtige Juventus, er det blevet til 17 kampe og et ophold i Bologna, men ikke et endeligt gennembrud i det italienske. Derfor har danskeren i sommerens transfervindue ledt efter ny klub, og med kun en uge tilbage af vinduet ser det endelig ud til, at jagten kan få sin ende.

Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb forsøger forsvarsspillerens rådgivere onsdag eftermiddag at forhandle en kontrakt hjem med traditionsklubben Hellas Verona, hvor bl.a. angriberlegenden Preben Elkjær i 1980’erne scorede mål på samlebånd. Verona rykkede i 2013 op i Serie A, hvor 2013/14-sæsonen bød på en fornuftig 10. plads.

Frederik Sørensen har 10 U-landskampe på CV’et, men har stadig udtagelse til A-landsholdet til gode.

In this article