Mulig spilletid til Højbjerg i Super Cup

 

Pierre Emile Højbjerg har en god mulighed for, at få spilletid i aftenens Super Cup mellem Bayern München og Dortmund.

I aften (Onsdag, red.) spille den tyske Super Cup. De to hold, der skal mødes i opgøret, er FC Bayern München og Borussia Dortmund. Og danske Pierre Emile Højbjerg har en god chance for, at komme på banen.

Münchens cheftræner, Pep Guardiola, mener nemlig, at han ikke endnu har en hel trup, som er oppe i gear.

– Sidste sommer var mine spillere i bedre form til Super Cuppen. Denne gang har jeg kun otte eller ni spillere, der er i fuld form. Det er dét. Verdensmestrene har trænet godt, men de har brug for tid, sagde Pep Guardiola ifølge BT.

Og Pierre Emile Højbjerg skulle indgå i det antal spillere, som Pep mener er i fuld form. Også selvom Højbjerg helst ser sig selv på midten er han tidligere blevet afprøvet i forsvaret. Og da to af holdets absolutte profiler i forsvaret er ude med skader, gør det chancen bedre for den unge dansker.

Super Cuppens spilles som regel af vinderen af den tyske pokalturnering og liga. Men da Bayern vandt begge dele, har man valgt ligaens sølvvindere, som modstander.

Kampstart er kl. 18 og kampen bliver vist på EuroSport 2 og den tyske kanal, ZDF.

In this article