Officielt: Casper Sloth til Leeds United

Det har været et tema på rygtebasis siden i lørdags, hvor Yorkshire Evening Post skrev, at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth skiftede AGF ud med Leeds og den engelske Championship. Handelen er nu blevet bekræftet på Leeds’ officielle hjemmeside.

22-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth skifter tilværelsen i den næstbedste danske række ud med en tilværelse i den næstbedste engelske ditto. Det står klart, efter Leeds United på sin hjemmeside har bekræftet, at midtbanespilleren har skrevet under på en 3-årig kontrakt.

Det har været en offentlig hemmelighed, at Sloth har ledt efter en ny klub siden AGF’s nedrykning fra Superligaen i maj måned, og valget er altså faldet på den traditionsrige engelske klub. Sloth havde spillet forrygende over en længere periode for AGF, hvilket bl.a. blev belønnet med landsholdsfodbold, inden han sammen med sine århusianske holdkammerater gik fuldstændig i stå i foråret 2014.

Leeds, som blev stiftet i 1919, har vundet den bedste engelske række 3 gange, men har ikke været en del af det fine selskab siden 2004, hvor klubben kom i store økonomiske problemer.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth kommer til at bære nummer 33 i Leeds. Transfersummen er ikke oplyst, men forventes iflg. Yorkshire Evening Post at være omkring 600.000 £.

In this article