Officielt: Dansk stortalent til England

10605494_10204622330786061_1474261143_o

Et 17-årigt dansk fodboldtalent er netop skiftet til engelske Ipswich på en toårig aftale.

Navnet er Victor Guldbrandsen. Og det navn vil vi forhåbentlig snart høre meget mere til. Det er nemlig navnet på det seneste salg af et dansk talent til udlandet. Guldbrandsen er kun 17 år gammel og har før han tog til Ipswich spillet for Lyngby BK.

Ipswich har fornyligt ansøgt om at blive en kategori 1 træningsakademiklub. Det vil betyde, at de vil komme til at spille på niveau med klubber som Chelsea, Arsenal, Tottenham osv. Desværre for den engelske klub blev de afvist. Men da de vil forsøge at ansøge igen næste år, har de forstærket sig med den unge danske talent.

Victor Guldbrandsen er ikke den eneste dansker, som er kommet til den traditionsrige klub, som før har vundet det engelske mesterskab og UEFA cuppen. Både Claus Thomsen, som også har spillet i AGF, Everton og Wolfsburg, og Thomas Gaardsøe, som fx har spillet i West Bromwich Albion, AaB og Esbjerg, har tidligere været i klubben.

Guldbrandsen har før været omkring nogle af de danske ungdomslandshold og har pladsen som centermidt på banen.

In this article