OPEN NORDIC: Danskerne sled en 1-0 sejr hjem i bronzekampen

Danskerne rev en rigtig fighterindsats op af ærmet, da man lørdag sikrede sig tredjepladsen ved Open Nordic med en 1-0-sejr over England. Nicklas Røjkjær scorede på straffe.

Første halveg var en kamp der gik frem og tilbage. Danskerne startede godt ud og især Jacob Bruun Larsen var rigtigt ivrig på sin venstrekant, men jo længere kampen kom frem, lavede danskerne en del flere fejlafleveringer, samtidigt med at englændernes styrmand i Herbie Kane begyndte at træde i kraft.

Danskerne formåede dog ikke at blive rigtigt farlige i 1. halveg, og så endte englænderne med at blive farligere og farlige. Jonathan Leko, som praktisk talt er en Daniel Sturridge-klon, er flere gange utroligt tæt på at komme igennem det danske forsvar, der simpelthen ikke kan følge med den engelske angriber fysisk. Det er dog kun et par rigtigt gode redninger af Jacob Pryts der gør at danskerne ikke er bagud ved pausen, for englænderne var bedst.

I anden halveg kom danskerne ud med tre indskiftninger. Ind kom blandt andet Mark Brink og Marco Ramkilde, og de to var meget mere agressive og farlige end Mathias Bonde og Mathias Laursen havde været det i 1. halveg.

Danskerne kom også bedre med Agon Mucolli får sendt et giftigt forsøg af sted efter en times spil, men den engelske keeper parerer flot bolden til hjørne.

Og ellers var englænderne dem med de største chancer, men det var meget sjældent at Jacob Pryts blev alvorligt udfordret i målet.

Og det var også en indskifter der tog sagen egen hånd. Mark Brink driblede to mand og kom fri igennem med den engelske keeper, der klippede midtbanespilleren i feltet, og dommeren dømte korrekt straffe. Nicklas Røjkjær, der inden det faktisk ikke havde spillet den bedste kamp, tog bolden selvsikkert og sparkede bolden knastørt i kassen med ti minutter igen. Det blev samtidigt kampens eneste scoring, så Danmark tager sig af tredjepladsen ved Internordisk.

Finalen spilles klokken 16:00 på Kolding Stadion mellem Norge og Sverige.

In this article