Tørnæs ude resten af sæsonen

 

Michael Tørnæs har fået en slem knæskade og er færdig for sæsonen – danskerens kontrakt udløber ved årsskiftet

Michael Tørnæs har efter sit skifte til HJK Helsinki tidligere i år haft stor succes. Bl.a. var danskeren tæt på at slå rekorden for længst tid med rent bur i Finland, da den tidligere Brøndby IF-keeper i 16 timer ikke lod et eneste mål gå ind.

Det er dog slut med kampe for danskeren, der er blevet opereret i menisken og når dermed ikke flere kampe i sæsonen – måske endda heller ikke flere for klubben, da kontrakten med finnerne udløber til nytår.

”Vi har ikke diskuteret det endnu. Vi koncentrerer os om denne sæson, og så må vi se. Men han har spillet rigtig godt, ingen tvivl om det,” fortæller HJK-Helsinki sportsdirektøren Tuomo Saarnio til bold.dk.

Michael Tørnæs nåede 22 kampe for HJK i denne sæson.

In this article