Tørnes: Har udviklet mig i Finland

Michael Tørnes er knæskadet og ude i lang tid – alligevel føler danskeren sig som en bedre målmand nu

Michael Tørnes har haft succes i finske HJK Helsinki, hvortil han skiftede tidligere i år, men er nu skadet inden til årets udgang. På trods af dette føler den tidligere Brøndby IF-målmand, at han i hans finske eventyr er blevet en bedre målmand:

“Jeg har udviklet mig meget som målmand, fordi vi ikke bare har skulle losse bolden frem, men jeg har skulle spille bolden ud, og det har jeg ikke været vant til. Derudover har det givet selvtillid, at vi har vundet så meget,” fortæller målmanden til bold.dk.

Den 28-årige keeper er imponeret over niveauet i finsk fodbold:

“Jeg er imponeret over niveauet herovre. Jeg er overrasket over, at de vil spille fodbold og ikke bare losse bolden frem. Det kommer nok også af, at de spiller på kunstgræs, så det går lidt hurtigere. Det er meget professionelt, og der mangler ikke noget med hensyn til faciliteter. Jeg vil nok sige, at vi ville kunne spille med i top fire i Superligaen, hvis man skal sammenligne. Hvis man tog de tre nederste hold i den finske række ud, tror jeg godt, at resten ville kunne klare sig i Superligaen.”

Michael Tørnes har kontrakt udløb i HJK til nytår. En ny aftale er endnu ikke på plads.

In this article