Aftonbladet: Lasse Vibe jagtet i udlandet

Ifølge den svenske avis, Aftonbladet, er landsholdsaktuelle Lasse Vibe jagtet af klubber i Frankrig og Tyskland. Vibes agent bekræfter interessen.

Den danske angriber, Lasse Vibe, har haft et forrygende 2014. Siden han i 2013 skiftede tilværelsen i SønderjyskE ud med en kontrakt i IFK Göteborg, er Vibe blevet topscorer i Alsvenskan, fået debut for A-landsholdet, og nu kan angriberen også være på vej til én af de største ligaer i Europa.

Således melder Aftonbladet om interesse fra Tyskland og Frankrig, eller nærmere bestemt fra Hertha Berlin og St. Etienne. Der skal have været scouts på lægterne fra begge lejrer, da Göteborg fredag aften slog Gefle IF med 4-0. Lasse Vibe scorede 2 mål. Vibes agent, Mads Bach Lund, bekræfter, at der er interesse fra udlandet. Han vil dog ikke konkretisere yderligere:

– Det var franske, tyske og engelske klubber, som studerede Lasse mod Gefle. Men jeg kommer ikke ind på de enkelte klubber, siger Bach Lund til Aftonbladet.

Lasse Vibe selv kunne godt se sig selv i en større liga, men tingene skal gå op i en højere enhed:

– Det skal være en god liga. Holland er ikke så interessant. Jeg ved, hvad jeg vil. Godt sportsligt, gode økonomiske vilkår og et miljø, hvor jeg kan trives med min familie. Jeg ved, at det begrænser udvalget en del.

27-årige Lasse Vibe ligger øverst på topscorerlisten i Alsvenskan, hvor han har scoret 16 mål.

In this article