Boilesen: Schöne er en vigtig spiller

Nicolai Boilesen mener, at Lasse Schöne er en meget vigtig spiller for Ajax, og han håber, at han spiller sammen med ham mange flere sæsoner frem.

Det er ingen hemmelighed, at Lasse Schöne er en af de absolut største profiler hos Ajax. Sidste sæson blev han kåret til årets spiller i klubben, og allerede i denne sæson har han markeret sin tilstedeværelse, bl.a. med et frisparksmål i Champions League.

Dog skal Ajax til at handle, hvis de vil beholde den danske midtbanemand, da hans kontrakt udløber efter den nuværende sæson.

Ifølge hollandske Voetbal International er Ajax klar til at forlænge kontrakten, da man ikke vil miste en så stor profil, eller risikere at gå af med ham transferfrit, når sæsonen slutter.

Holdkammerat Nicolai Boilesen håber da også på, at de hollandske mestre forlænger kontrakten med Schöne.

– Lasse er en super vigtig spiller. Han har ikke kun stor erfaring i forhold til sin alder, men han har også spillet stort set alle kampe de sidste to sæsoner. Vi har et ungt hold, og Lasse er en af dem, der byder ind med en masse erfaring. Han er også en dygtig og alsidig spiller, der jo næsten kan spille alle positioner, fortæller Nicolai Boilesen til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Han er også blevet lidt af en ørn til frispark og dødbolde, og det er i moderne fodbold blevet super vigtigt med dygtige sparkere. Især når man møder hold, der står kompakt. Det kan lukke op og give os det første mål i en kamp, det har han allerede vist flere gange i denne sæson, slutter Nicolai Boilesen.

Lasse Schöne har indtil videre scoret tre mål i ligaen i denne sæson.

In this article