Danske U21-helte seedet i playoff-kampe

Tidligere i dag oplyste UEFA, at Danmarks U21-landshold er seedet i de forestående playoff-kampe mod en hidtil ukendt modstander.

Hele fodbolddanmarks nye kæledægger, nemlig Jess Thorup’s U21-landshold, som tirsdag rev Bulgarien fra hinanden med cifrene 7-1, kan nu se frem til en noget lettere opgave end frygtet, eftersom man nu, ifølge UEFA og DR, er seedet i playoff-kampene.

I 10 gruppekampe forblev de rød-hvide ubesejrede, og danskerne fik scoret i alt 37 mål, hvilket gør dem til det flittigst scorende hold i hele kvalifikationen.

Danskerne undgår, via den fornemme seedning, ædelt klingende nationer som Spanien, Frankrig, Tyskland, England, Italien og Portugal og står i stedet over for en på papiret noget mere overkommeligt udseende modstander, nemlig enten Slovakiet, Kroatien, Ukraine, Holland, Serbien eller en af vores skandinaviske naboer fra Sverige eller Island.

På fredag bliver det afgjort, hvem Danmark skal krydse klinger med i playoff-kampene, som spilles mellem den 8. og den 14. oktober. Vinderen over to kampe er kvalificeret til næste sommers U21-EM i Tjekkiet.

In this article